Curriculum

Morten Blemsted
Batterivej 13
4220 Korsør
tlf. 29 92 63 93

Mail:   morten@blemsted.dk


Født 1947 i København, opvokset dér, men med tæt tilknytning til Bornholm, bosiddende i Aabenraa fra 1978, hvor jeg blev ansat på Aabenraa Statsskole med fagene fransk og dansk. Jeg er nu gået på pension, og i juni 2014 flyttede jeg til Korsør for at være tættere på børnebørn, børn og Bornholm. Nu glæder jeg mig til at male motiver fra Korsør og det øvrige Sjælland.
Jeg har malet siden 1974 og er autodidakt. Jeg maler udelukkende akvareller, fordi materiale og arbejdsform passer mig: Der skal arbejdes hurtigt, og farven kan ikke ændres, når den har sat sig. Mine første billeder malede jeg på Bornholm, i Gudhjem og egnen deromkring. Mange har holdt af at male dér på grund af det særlige lys. Jeg maler stadig på Bornholm, men jeg synes, at jeg har fundet det samme dejlige lys på Løjt Land, der (næsten da) som Bornholm er omgivet af havet. Men i øvrigt finder jeg mine motiver alle steder, hvor jeg færdes. 

Mine originale akvareller danner basis for mine mange trykte postkort, men jeg maler også håndlavede postkort. Et af aspekterne i dette meget indviklede koncept er følgende: Skitsen er fortrykt på 200 g karton og er en formindsket kopi af en skitse til en af mine større akvareller. Når jeg har malet min originale akvarel, maler jeg hvert postkort med akvarellen som forlæg. De håndlavede postkort maler jeg også på bestilling. Derudover har jeg mange andre originale produkter i mit repertoire.
Se mere på www.blemsted.dk
Kontakt på
mail, snailmail eller telefon.

TIL STARTSIDEN

www.blemsted.dk                                     mail: morten@blemsted.dk